Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Marian Spier I Sociale verantwoordelijkheid in leiderschap

In het kader van LinC, Leiderschap in Cultuur

Masterclass van ondernemer en consultant Marian Spier over sociale verantwoordelijkheid binnen leiderschap.

Binnen LinC (Leiderschap in Cultuur) voorziet deBuren jaarlijks drie pittige masterclasses van inspirerende figuren uit het bedrijfsleven met een band met cultuur. Onze volgende gast is ondernemer en consultant Marian Spier die het gaat hebben over sociale verantwoordelijkheid binnen leiderschap. Na haar lezing is er ruim tijd voor vragen. Deze sessie gaat door op Zoom.

 

Marian Spier is ondernemer en consultant. Ze was manager en docent aan de Hogeschool van Amsterdam van 2005 tot en met 2013. In 2010 richtte ze TEDxAmsterdamWomen op. Vanaf 2013 startte ze haar consulting-bedrijf en bedient ze een divers palet aan cliënten die verschillen in branches, sectoren en omvang zoals de Verenigde Naties (UNOCHA), Unesco, TEDx in Europa en het Caribisch gebied, TED.com, USAID, American University, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Gemeente Amsterdam. Zij fungeert als adviseur, lid van de raad van toezicht en bestuurslid van verschillende non-profit en semi-gouvernementele organisaties zoals de Rutgers Stichting, Het Van Gogh Museum, de VandenEnde Foundation en Stichting Het HEM.

 

Leiderschap in Cultuur is een Vlaams-Nederlandse opleiding die één jaar duurt en waarvoor zowel uit Vlaanderen als uit Nederland telkens tien veelbelovende leidinggevenden worden geselecteerd uit de culturele sector. deBuren organiseert voor deze opleiding op jaarbasis drie zogenaamde ‘Cultural Connections’. In de praktijk zijn dit sessies gegeven door indrukwekkende leiders uit de profit sector, die weliswaar een affiniteit kunnen ontwikkelen met de finaliteit van de culturele wereld, waarvan we geloven dat ze boeiende inzichten kunnen delen die betekenisvol zijn voor de culturele sector. Elke sessie gaat over deelaspecten van leiderschap.


  • Online!
  • Tickets: deburen.eu. 3 euro.
  • Organisatie: deBuren, LinC, Universiteit Antwerpen en Universiteit Utrecht.
Cultural Connections
Cultuurbeleid

Dit evenement vond plaats op woensdag 14 oktober 2020

Via Zoom, ONLINE

Vertel het verder:
Ik koop hier mijn ticket! woensdag 14 oktober 2020 15:00 - 16:30