Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Zoeklichtsessies op het Shakespeare is dead festival 2022

Met de Zoeklichtsessies richten Shakespeare is dead, Het nieuwstedelijk, Theater Bellevue, deBuren en SABAM de spot op onbekend talent. Maak kennis met de nieuwste generatie theaterauteurs. Tijdens de zoeklichtsessies pitchen Edna Azulay, Melissa Knollenburg, Maxine Palith de Jongh, Kimberley Agyarko, Elly Scheele en Sem Anne van Dijk hun tekst en leggen ze hun vragen voor aan een professioneel publiek van toneelschrijvers, dramaturgen, regisseurs en gezelschappen.
op 21 feb 2022
Nieuws
Cultuurbeleid
Podium & muziek

Met de Zoeklichtsessies richten Shakespeare is dead, Het nieuwstedelijk, Theater Bellevue, deBuren en SABAM de spot op onbekend talent.

Maak in Leuven kennis met de nieuwste generatie Nederlandse theaterauteurs: Edna Azulay, Melissa Knollenburg, Maxine Palith de Jongh, Kimberley Agyarko, Elly Scheele en Sem Anne van Dijk. Tijdens de zoeklichtsessies pitchen ze hun tekst en leggen ze hun vragen voor aan een professioneel publiek van toneelschrijvers, dramaturgen, regisseurs en gezelschappen. Benieuwd om hen te leren kennen? En ben je bereid tot het geven van feedback?

 

Zoeklichtsessies

 

24.02.2022 • 12:30 – 14:30
OPEK (rotonde), Leuven

TICKETS

 

25.02.2022 • 10:30 – 12:00
OPEK (rotonde), Leuven

TICKETS


Shakespeare is dead

 

Shakespeare is dead is het allereerste festival in het Nederlands taalgebied dat focust op de toneelschrijfkunst. Het festival wil de hedendaagse Nederlandstalige toneelauteur in de schijnwerper zetten bij het eigen Nederlandstalige publiek en in de internationale context én een ontmoetingsplaats zijn om werk uit andere talen en culturen te ontdekken.

Vertel het verder: