Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Bekendmaking auteur & thema Poëzieweek 2014 tijdens Vers van het Mes XXV op woensdag 12 juni

Woensdag 12 juni wordt als afsluiter van de eerste internationale 'Vers van het Mes' de auteur en het thema van de Poëzieweek 2014 bekendgemaakt. De Poëzieweek – met de Gedichtendag als aftrap – vindt plaats in Vlaanderen en Nederland van donderdag 30 januari tot en met woensdag 5 februari 2014. Dit jaar schreef Anna Enquist met 'Een kooi van klank' een bijzonder gesmaakt Poëzieweekgeschenk.
Door deBuren op 11 jun 2013
Tekst
Literatuur & taal

Woensdag 12 juni wordt als afsluiter van de eerste internationale Vers van het Mes de auteur en het thema van de Poëzieweek 2014 bekendgemaakt. De Poëzieweek - met de Gedichtendag als aftrap - vindt plaats in Vlaanderen en Nederland van donderdag 30 januari tot en met woensdag 5 februari 2014. Dit jaar schreef Anna Enquist met Een kooi van klank een bijzonder gesmaakt Poëzieweekgeschenk.
De Poëzieweek is een nieuwe Nederlands-Vlaamse samenwerking van Poëzieclub, Poetry International, Poëziecentrum, Stichting Lezen Vlaanderen, Stichting Lezen Nederland, Wintertuin, Boek.be en de CPNB.

Vers van het Mes presenteert de grote poëzietalenten van morgen. Sinds 2003 nodigt het Amsterdamse Perdu in deze poëziereeks jonge dichters uit om voor te dragen en na te denken over hun dichterschap. Samen met Perdu en het Poëziecentrum (met steun van de Nederlandse Taalunie) steken we deze succesvolle serie in een nieuw jasje. Kom naar de primeur in het Vlaams Parlement en luister naar Onno Kosters, Frank Keizer en Leen Verheyen.

Organisatie Vers van het Mes: deBuren, Perdu, Poëziecentrum en het Vlaams Parlement, met steun van de Nederlandse Taalunie

Praktisch:
De Literaire Loketten | In de mate van het onmogelijke
Vers van het Mes XXV
woensdag 12 juni 2013 - 12:30 > 13:30
De Loketten van het Vlaams Parlement | IJzerenkruisstraat 99, 1000 Brussel
Gratis, reserveren aanbevolen: +32(0)2 212 19 30 of www.deburen.eu

Vertel het verder: